Groepslessen

Bij De Miester bieden we diverse groepslessen en sportmogelijkheden aan.

UURROOSTER & PRIJZEN GROEPSLESSEN ➤

UURROOSTER 

maandag20.00 - 21.00uThe Power Hour

21.00 - 22.00u Pilates
dinsdag21.00 - 22.00uSpinning
woensdag20.00 - 21.00uZumba Fun / figuurtraining

21.00 - 22.00uBody Workout
donderdag20.00 - 21.00uThe Power Hour

21.00 - 22.00u Spinning

PRIJZEN

1 beurt
10€
10 beurten
80€
20 beurten
140€
3 maanden
140€
6 maanden 
240€
1 jaar
440€


THE POWER HOUR ➤

Een superintense HIIT workout voor echte doorzetters. We combineren een doorgedreven cardiotraining met krachtoefeningen om ons hele lijf in vorm te brengen. Denk maar aan Insanity, Crossfit of Bootcamp! Geen makkelijke opdracht, maar als je je lichaam tot het uiterste drijft word je gegarandeerd fitter, sterker en slanker.

We werken in groep, motiveren elkaar en verleggen onze grenzen. Je kan steeds op je eigen ritme deelnemen en de intensiteit aanpassen aan je eigen niveau.

INDOOR CYCLING ➤

Indoor cycling of Spinning is de laatste jaren razend populair geworden. Op een, speciaal voor deze activiteit, aangepaste fiets, verbrand je snel en op een leuke manier calorieën. Je kan de weerstand van de fiets makkelijk aanpassen aan je eigen niveau.

ZUMBA FUN - FIGUURTRAINING ➤

Figuurtraining is een combinatie van aerobics en spierversterkende oefeningen. De les start met een stevige opwarming op muziek. De choreografieën zijn eenvoudig, de beats opzwepend. De nadruk ligt meer op het versterken van de spieren en het verhogen van het uithoudingsvermogen dan op het uitvoeren van moeilijke combinaties.

In het tweede deel van de les pakken we samen een aantal probleemzones aan. BBB, een cliché van formaat, maar daarom niet minder waar. Buik, billen en borsten blijven de kern van de les uitmaken. Ook rugversterkende oefeningen zullen nooit ontbreken. Door de combinatie van calorieverbrandende aerobics en spierversterkende oefeningen legt deze les een uitstekende basis voor een slank figuur.


PILATES ➤

De trainingsmethode die ontwikkeld werd door Joseph Pilates bestaat al decennia en is toch hipper dan ooit. Leer controle krijgen over je bewegingen, versterk je spieren en breng je lichaam in balans. Een correcte uitvoering van de beweging staat centraal. Met deze oefeningen verbeter je niet alleen je lichaamshouding en ademhaling, maar ook je algemene conditie. 

Tijdens deze workout richten we ons vooral op buik- en rugspieren zonder  de rest van ons lijf te vergeten. We versterken onze core en werken aan een sterk en soepel lichaam.

LINE DANCE

LINE DANCE is een dansvorm geschikt voor mensen die graag dansen . Line Dance houdt je fit, werkt ontstressend en verbetert je concentratie. Dinsdag 6 februari is een gratis proefles. we werken met een reeks lessen .eerste reeks zijn 6 lessen ; data 20,27 februari / 5,12,19,26 maart .Kostprijs : € 30 

Volgende reeks zijn 11 lessen : data : 16,23,30 april / 7,14,21,28 mei / 4,11,18,25 juni  . kostprijs € 50

Groepslessen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x