Taverne & Feestzaal

DE Miester - Bierbeek - Taverne & FeestzaalDe boog kan niet altijd gespannen staan. Ook voor heerlijk, ontspannen tafelen kan je bij De Miester in Bierbeek terecht. In onze taverne kan je genieten van de huisbereide gerechten op onze uitgebreide menukaart, of je kan proeven van ons steeds wisselend aanbod aan bijzondere streekbieren. Heerlijk met een croque, slaatje of pastagerecht. Onze spaghetti De Miester wordt door onze klanten geroemd als de beste spaghetti van Bierbeek en omstreken.

Feest gepland? Onze gezellige feestzaal, gelegen in een prachtige, landelijke omgeving, is te huur voor feesten tot 60 personen. Het ruime terras en de mooie tuin met speeltuigen en trampolines garanderen dat elk feest een succes wordt. Ideaal voor kinder- en communiefeestjes, maar ook voor barbecues en bedrijfsfeestjes. Wij kunnen meteen ook de catering voor uw feest verzorgen, al kan u ook opteren om de zaal te huren zonder catering. Er zijn een volledig uitgeruste keuken en een professionele barbecue voorzien .

Onze feestzaal beschikt over een ruime parking. Er zijn tevens zes petanqueterreinen met verlichting. Indien gewenst, bestaat er de mogelijkheid om een of meerdere springkastelen te huren. Wij kunnen ook zorgen voor leuk spelmateriaal. Contacteer ons voor meer informatie.

Back to Top