Groepslessen

Bij De Miester bieden we diverse groepslessen en sportmogelijkheden aan. 

 

THE POWER HOUR!

Een superintese workout voor echte doorzetters. We combineren een doorgedreven cardiotraining met krachtoefeningen om ons hele lijf in vorm te brengen. Denk maar aan Insanity, Crossfit of Bootcamp! Geen makkelijke opdracht, maar als je je lichaam tot het uiterste drijft word je gegarandeerd fitter, sterke en slanker.

We werken in groep, motiveren elkaar en verleggen onze grenzen. Je kan steeds op je eigen ritme deelnemen en de intensiteit aanpassen aan je eigen niveau.

PILATES

De trainingsmethode die ontwikkeld werd door Joseph Pilates bestaat al decennia en is toch hipper dan ooit. Leer controle krijgen over je bewegingen, versterk je spieren en breng je lichaam in balans. Een correcte uitvoering van de beweging staat centraal. Met deze oefeningen verbeter je niet alleen je lichaamshouding en ademhaling, maar ook je algemene conditie. 

Tijdens deze workout richten we ons vooral op buik- en rugspieren zonder  de rest van ons lijf te vergeten. We versterken onze core en werken aan een sterk en soepel lichaam.

Pilates

PARTY WORKOUT !

Een supertoffe dance workout in groep. Beweeg je lichaam op de hits van vroeger en nu. Shake je hele lijf in topvorm!

FIGUURTRAINING

Figuurtraining is een combinatie van aerobics en spierversterkende oefeningen. De les start met een stevige opwarming op muziek. De choreografieën zijn eenvoudig, de beats opzwepend. De nadruk ligt meer op het versterken van de spieren en het verhogen van het uithoudingsvermogen dan op het uitvoeren van moeilijke combinaties.

In het tweede deel van de les pakken we samen een aantal probleemzones aan. BBB, een cliché van formaat, maar daarom niet minder waar. Buik, billen en borsten blijven de kern van de les uitmaken. Ook rugversterkende oefeningen zullen nooit ontbreken. Door de combinatie van calorieverbrandende aerobics en spierversterkende oefeningen legt deze les een uitstekende basis voor een slank figuur.

Indoor CyclingINDOOR CYCLING

Indoor cycling is de laatste jaren razend populair geworden. Op een, speciaal voor deze activiteit, aangepaste fiets, verbrand je snel en op een leuke manier calorieën. Je kan de weerstand van de fiets makkelijk aanpassen aan je eigen niveau.

UURROOSTER GROEPSLESSEN 

MAANDAG 20.00 - 21.00u

The Power Hour

  21.00 - 22.00u

Pilates

DINSDAG

10.00 - 11.00u

Figuurtraining 

 

20.30 - 21.30u 

 

Spinning 1u

 

WOENSDAG 20.00 - 21.00u

Figuurtraining

 

  21.00 - 22.00u

Party Workout 

 

 DONDERDAG

20.00 - 21.00u

21.00 - 22.00u

 

 Spinning 

 2u vanaf 4 november  !!!

 Prijzen Groepsles Spinning
1 beurt 8 € 9 €
10 beurten 70 € 80 €
20 beurten 120 € 150 €
3 maanden 120 € 130 €
6 maanden 200 € 220 €

 

All-in-one abonnement op aanvraag. 
Vraag naar onze aangepaste tarieven voor scholieren, bedrijven en groepen.
Abonnementen en beurtenkaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

Back to Top