Fitness

Train je graag met een persoonlijk schema op individuele basis? Wil je op eigen tempo en volgens je eigen mogelijkheden aan je conditie werken? Ga je op skivakantie en wil je op een veilige manier de trip voorbereiden? Of heb je hulp nodig bij het revalideren of bij het afslanken? Wat ook je doel is, samen kunnen we er werk van maken! In onze goed uitgeruste fitnesszaal kan je terecht voor een deugddoende workout.

VIBRATIETRAINING

DE Miester - Bierbeek - FitnessSinds enkele jaren kan je bij De Miester ook WBV-training (whole body vibration) volgen. Het trainen op een trilplaat biedt een aantal voordelen ten opzichte van conventionele krachttraining:

  • Door het inschakelen van alle spiervezels kan de trainingsduur verkort worden.
  • Verbetering van de doorbloeding en lymfedrainage; vooral de doorbloeding van de kleine bloedvaatjes verbetert, een betere doorbloeding van de huid en een betere stofwisseling.
  • De belasting op gewrichten, banden en pezen is aanzienlijk minder dan bij conventionele krachttraining, deels door de korte trainingstijd en deels door het ontbreken van extra belasting (gewichten).
  • Pezen, aanhechtingspunten van spieren en bindweefsel worden gemanipuleerd door de rekking, zodat verklevingen loskomen.
  • Verhoogde uitscheiding van hormonen (hormonale 'boost') voor regeneratieprocessen (sneller herstel), extra aanmaak van het gelukshormoon Serotonine en het voor de denkprocessen belangrijke Neurotrofine.

Doordat men in een relatief korte trainingstijd een complete work-out heeft, is de trilplaat de ideale manier om snel in vorm te geraken. Door de trillingen wordt de lichaamsbalans verstoord, het lichaam past zich aan (rek–reflex) en gaat de trillingen absorberen en corrigeren om in balans te blijven.
Dit gebeurt onder een continue spiercontractie van 100% van de spiervezels.

Trilplaattraining biedt zowel voor ongetrainde als voor getrainde personen en zelfs voor topsporters een snelle, veilige en complete workout.

 

 FitnessTrilplaat + fitness
Introductie 2x begeleiding 2 x 35 € 2 x 35 €
10 beurten 70 € 100 €
20 beurten 120 € 140 €
3 maanden 120 € 140 €
6 maanden 200 € 220 €
12 maanden 370 € of 33 € /maand 400 € of 35 € /maand
12 maanden gezin 70 € /maand 75 € /maand

 

All-in-one abonnement op aanvraag.
Introductie fitness en trilplaat uitsluitend op afspraak. 
Vraag naar onze aangepaste tarieven voor scholieren, bedrijven en groepen.
Abonnementen en beurtenkaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

Back to Top